BEHANDELINGEN

VOETREFLEXZONETHERAPIE
Door spanning, emoties, verkeerde leefgewoontes enzovoorts kunnen er blokkades in het lichaam ontstaan. Deze belemmeren de doorstroom van energie en hebben een negatieve invloed op lichaam en geest. Voetreflexzonetherapie is een eeuwenoude massagetherapie, die er erop gericht blokkades op te heffen, zodat de energie weer vrij kan circuleren. De massage zorgt voor pijnverlichting en heeft een heerlijk onspannende uitwerking. U gaat zich daardoor gezonder en energieker, meer in balans voelen.

Voor wie geschikt?
Met of zonder klachten
Voetreflexzonetherapie wordt toegepast bij onder andere pijnklachten, stress en burnout, vermoeidheid, slaapstoornissen, spijsverteringsproblemen, menstruatie- en overgangsklachten, incontinentie en urineverlies en ademhalingsklachten. Omdat de therapie het herstel bij ziekte kan versnellen, wordt het dikwijls ingezet als aanvulling op een reguliere behandeling of omgekeerd. Vanzelfsprekend overlegt de therapeut met uw behandelend arts of adviseert zij u contact op te nemen met een arts, wanneer dat nodig is. Maar ook wie geen klachten heeft, ervaart door een voetreflexmassage een weldadige ontspanning!

Jong en oud
Voetreflexzonetherapie is geschikt voor alle leeftijden. De ervaring leert dat kinderen, ook baby’s, veel baat hebben bij een behandeling.

Duur van de behandeling
Een behandeling duurt ongeveer een uur, bij een kind maximaal een half uur. De duur van de totale behandelperiode hangt af van de klachten en het verloop. Losse massages behoren ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie over Sabaaydi massage